Heftruck omgekanteld

Er wordt momenteel hard gewerkt om het Onafhankelijkheidsplein een andere aanblik te geven. Het vlaggenplein is verplaatst, grote fotoplaten zijn langs de straat geplaatst, dwars over het plein wordt er een betegeld looppad aangelegd. Een van de werkzaamheden houdt ook in dat de historische tamarindebomen die op dit plein vlak voor de Congreshal staan, worden ontworteld en opgeruimd. Gistermiddag, tijdens die activiteit, heeft de operator van een heftruck zeer waarschijnlijk een taxatiefout gemaakt, waardoor bij het heffen van een van deze grote boomstammen de truck vanwege het al te grote gewicht omkantelde en met alle vier wielen in de lucht kwam te liggen. De hefboom van de truck kwam daarbij tegen het dak van de Congreshal aan waar de mensen van ‘Spelling B’  bezig waren met hun  activiteiten.  Een klein deel van de voorgevel en het dak van de Congreshal zijn licht beschadigd. Het heeft nog een tijdje geduurd voordat men de situatie had genormaliseerd. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan

error: Kopiëren mag niet!