Vp moet beslissen over continuering brandstofsubsidie kleine boothouders

De kleine boothouders hebben hun calculatierapport reeds klaar met de bijgewerkte brandstofcijfers voor een aangepaste subsidie over 2012. Dit zegt voorzitter Michel Nathoe van de Belangenorganisatie van Kleine Veerboothouders aan Dagblad Suriname. De boothouders hebben voor het laatst in december 2011 hun subsidie gehad. De subsidieregeling aan hen gold voor een jaar. Na december zou het bestuur worden opgeroepen voor een gesprek met vicepresident Robert Ameerali om na te gaan of het subsidiesysteem wel of niet zou worden voortgezet. Het bestuur is nog steeds niet gehoord door de vicepresident noch door minister Falisi Pinas van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT).  Nathoe zegt dat het bestuur zijn huiswerk ondertussen heeft gemaakt en de verhoogde brandstofprijzen al heeft verwerkt in zijn voorstel, mocht hij worden opgeroepen. Boothouders ontvangen SRD 1,41 per liter aan brandstofsubsidie.

error: Kopiëren mag niet!