Compaňia Havanna Circus in Suriname

Suriname mag weer eens gaan genieten van hoogstaand circustalent.  De organisatie Triangle Entertainment zal van 2 tot en met 8 april in de Antony Nestysporthal de Compaňia Havanna Circus presenteren. Suriname heeft acrobaten uit China en Brazilië meegemaakt en nu komen de hoog opgeleide Cubaanse acrobaten.  De shows duren 1 ½ uur, omdat er veel acts zullen zijn en elke avond is er een verschil, zegt de pr. van de organisatie Edwin ‘Solo’ Gefferie. De groep bestaat uit 14 artiesten onder wie 7 vrouwen en  7 mannen, variërend tussen de leeftijd van 18 en 25. Ze zullen adembenemende stunts uithalen op devloer maar ook in de lucht. Verder zijn er ook professionele clowns bij, die aangenaam met het publiek bezig zullen zijn; ook zal er op de showavonden een
salsashow met swingende Cubaanse muziek gepresenteerd worden. Dit circus is al geweest in Colombia, Venezuela en Cayman eilanden, waar de bezoekers enthousiast gereageerd hebben op de shows. Het circus zal ook in Nickerie zijn van 11 tot en met 15 april. Voor de scholen zijn er shows gepland op 2 en 3 april om 09.00 uur. De kinderen van de kindertehuizen en de seniorenburgers van de bejaardentehuizen krijgen op dinsdag 3 april om 15.00 een gratis voorstelling, vertelt Edwin ‘Solo’ Gefferie tot slot.

error: Kopiëren mag niet!