Automobilist van dodelijke aanrijding meldt zich aan

De 40-jarige  automobilist Ch.E.S. heeft zich gisteren aangemeld bij de politie. Hij verklaarde dat hij de 27-jarige bromfietser Rodriguez Leidiane Da Conceicao in de vroege ochtend van donderdag 23 februari van dit jaar heeft aangereden op de kruising van de Mahonylaan en de weg naar Maretraite. Hij meldde zich aan, nadat de politie de auto had achterhaald waarmee hij de aanrijding veroorzaakt had.
Ch.E.S. reed na de aanrijding door en liet de bromfietser in hulpeloze toestand achter. Per ontboden ambulance werd Rodriguez met zware letsels vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Onderweg daarnaar toe kwam zij te overlijden. De autobestuurder bezit de Zwitserse nationaliteit. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Ook het voertuig is in beslag genomen. Rodriquez is de 14e verkeersdode van dit jaar geweest.

error: Kopiëren mag niet!