Spanning terug in voetbalcompetitie Moengo

Het wil maar niet lukken voor titelverdediger TOK in de voetbalcompetitie te Moengo. Ook in hun tweede wedstrijd wisten ze de smaak van een overwinning niet te proeven. Tegen OSV werd het na een ruststand van 1-1, een 2-2-gelijkspel. TOK begon fris aan de wedstrijd, maar het was toch nog OSV, die middels een snelle counter de score opende in de 20ste minuut. Na dit doelpunt trok OSV de wedstrijd naar zich toe en creëerde tal van kansen, maar deze werden niet benut. Als je kansen krijgt en deze niet benut, kan de tegenstander elk moment toeslaan wat ook gebeurde in de 43ste minuut. Met een prachtige vrije trap verschalkte Djemisie Febien de doelman van OSV, die duidelijk geen antwoord had. Na rust nam de titelverdediger in de 65ste minuut zelfs de leiding via dezelfde Djemisie, maar niet lang daarna was het oud- jeugdinternational Ronald Tempo, die 3 minuten daarna het puntje van OSV toch nog redde. De TOK-speler Dion Misidjan (2x geel) kreeg de rode kaart. In de andere wedstrijd van de 2de speelronde ging Wanhati met 3-2 langs Rica Prof. Doelpunten Ruben Misidjan, Rinaldo Saling (Rica Prof) en Joseph Asinga, Asoman Pinas, Anduello Makandra (Wanhatie).