Business & Investment helpt investeringsmogelijkheden Suriname promoten

Business & Investment,  LTD en de Surinaamse ambassade in Washington DC zijn in het kader van een speciale internationale communicatiecampagne bezig te werken aan het promoten van onder ander de  investeringsmogelijkheden in Suriname. Dat meldt de afdeling Voorlichting van het ministerie van Handel en Industrie. De informatie wordt via the Miami Herald and El Nuevo Herald dagblad en via online edities naar meer dan 1,2 miljoen zakenmensen in Miami gebracht. Miami is de belangrijkste markt tussen de Verenigde Staten en het Caribisch gebied en Latijns Amerika.
Business & Investment, LTD zal zich richten op de plannen en ontwikkelingen van het beleid van president Desire Bouterse, waarbij de regering zich gecommitteerd heeft om buitenlandse investeringen te vergroten. Dit zal Suriname in de positie brengen om meer zaken te kunnen doen met bedrijven in de Verenigde Staten van Amerika (USA).  Er bestaat een sterke band tussen de USA en Suriname, waarbij de Verenigde Staten van Amerika een belangrijke rol spelen in Surinaamse economie en haar ontwikkeling. Met volledige ondersteuning van de Surinaamse ambassadeur in de USA, Z.E. Subhas Mungra, heeft Business & Investment, LTD een vertegenwoordiging naar ons land gestuurd om een aantal gesprekken te voeren met de meest belangrijke personen op economisch, politiek en ontwikkelingsgebied en op het gebied van zaken doen. Zo heeft deze delegatie, bestaande uit editorial director Michael McGough en project director Leeni Ojaniemi, op 19 maart 2012 een bezoek gebracht aan minister Michael Miskin van Handel en Industrie, waarbij bovengenoemde zaken naar voren zijn gekomen.

error: Kopiëren mag niet!