Drie berovingen binnen drie uren

De politie had gisteren handenvol werk. Gisterochtend omstreeks 09:00 uur heeft  er een beroving plaatsgevonden aan de Adroestraat op het Floraproject. Het feit werd gepleegd door twee mannen, waarvan 1 gewapend was met een mes. Wat er allemaal buit is gemaakt, is vooralsnog onbekend. Na hun daad hebben de mannen de plaats verlaten in een witte Toyota Alex, met als kentekennummer PA 51-75. Na verificatie is gebleken dat het een vals kentekenplaat is welke behoort aan een witte Nissan Skyline.
Na anderhalve uur moest de politie wederom uitrukken. Omstreeks 10.30 uur vond er een beroving plaats aan de Koningstraat bij een bekende rijschool. Het feit is gepleegd door 2 mannen, waarvan 1 hunner gewapend was met een  vuistvuurwapen. De buit is een mobiele telefoon, gouden sieraden en een onbekend geldsbedrag. Na hun daad kozen de rovers het hazenpad.
Omstreeks 12.00 uur werd er wederom een beroving gepleegd. Een man die gezeten was op een Yamaha-bromfiets beroofde iemand aan de Maripalaan van twee gouden halskettingen. Na zijn daad reed de man richting Citruslaan op.
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!