Bushouders PLO voeren protestactie

Bushouders die vallen onder de Particuliere Lijnbushoudersorganisatie (PLO) hebben gisteren een prikactie gevoerd bij het hoofdkantoor van de PLO. De bushouders hebben PLO-voorzitter John Mahadewsing voorgehouden tot dinsdag te wachten op een oplossing zijdens de regering. Staande de protestactie belde Mahadewsing met het kabinet van de vicepresident voor een onderhoud. Blijft een adequate oplossing uit voor de vele problemen waarmee zij te kampen hebben, dan zal worden overgegaan tot lamlegging van het openbaar vervoer, zeiden de actievoerders. De bushouders menen dat de verhoogde benzineprijzen moordend zijn voor hun.  Ze eisen verhoging van de subsidiegelden. ‘De vp heeft ons voor de gek gehouden’, zeiden ze in koor. Volgens de bushouders was hun al lang beloofd dat de subsidiegelden verhoogd zouden worden. Dit is tot heden niet gebeurd. Intussen rijzen de prijzen van busonderdelen, banden en goederen van dagelijks onderhoud, de pan uit.  “We hebben gekozen voor deze manier van actie voeren, omdat we proberen de aandacht van de vp te krijgen.”
Widjai Ganesh

error: Kopiëren mag niet!