Parana wint U-15-wedstrijd van Real Poerwo

De U-15-competitie van LSB werd afgelopen week voortgezet met de tweede ronde. Dan kwamen de jongens van Dessa, Real Poerwo uit tegen Parana. Al in de 12de minuut keek Real Poerwo aan tegen een 0-1-achterstand. Het was Randy Sowidjojo die scoorde voor Parana. Een minuut daarna vergrootte Jean Kango de voorsprong naar 2-0. In de 26ste minuut deden de jongens van Dessa iets terug door de ruststand te bepalen op 2-1. Jeremy Wongsodikromo scoorde de treffer voor Real Poerwo. In de tweede helft scoorde Jean Kango zijn tweede en derde voor Parana in de 62ste minuut. Hierdoor moesten de jongens uit Dessa de hoofd buigen voor Parana met 1-3.
‘Ik ben niet helemaal tevreden met het geleverde spel, want ik weet dat de jongens meer hebben. Maar desondanks hebben wij de drie punten binnen kunnen halen’, zegt U-15-trainer van Parana, Roy Kromoredjo aan Dagblad Suriname. Hij vervolgt met te zeggen dat het heel goed zou zijn om ook een landelijke U-15-competitie te draaien, om zodoende het niveau van de spelers op een hogere hoogte te brengen. Want er lopen heel wat talenten rond in de districten, die best wel de Nationale jeugdselecties kunnen halen.
In de U-20-klasse wist Parana ook te winnen. Ze versloegen de ploeg van De Craneweg, Bangun Muda met 5-2 na een 3-0-ruststand. Galvin Sandjon ( 2x), Leroy Kromoredjo en Dimitri Samijo scoorden voor Parana, terwijl Raoul Moera Awalie beide doelpunten maakte voor Bangun Muda. De U-20-ploeg van Vredenburgweg, Seaboys speelde 1-1 gelijk tegen Curaboys na een 0-0- gelijkspel. Rinaldo Kanaoe scoorde voor Curaboys, terwijl Chamul Sedney voor de jongens uit Vredenburgweg scoorden.
In de Tweedeklasse wist Jai Ghandi met 2-0 te winnen van Jong De Ster. Jeteen Krishnasingh en Rabindersing Jagdew scoorden de doelpunten.