Zwaluw kan De Hoop niet verslaan

Zwaluw heeft tijdens de voortzetting van de competitie bij de Coronie Sportbond (CSB) niet kunnen winnen van De Hoop.  Het werd een 1-1 gelijkspel. De Hoop behaalde hiermee haar eerste competitiepunt na 5 wedstrijden te hebben gespeeld. Het was Elvis Kartowitono die in de 33ste minuut zijn ploeg  de 1-0 voorsprong bezorgde. De vreugde bij De Hoop was van korte duur, want 3 minuten daarna bracht  Reinier Williams ploegen op gelijke hoogte 1-1. Gedurende de rest van de wedstrijd waren geen van beide ploegen in staat om tot scoren te komen. Het bleef 1-1.
In de 2e wedstrijd nam kampioen Flamingo het op tegen koploper West United.  Voor een goed opgekomen publiek wist West United deze ontmoeting met 2-0 te winnen. West United nam reeds in de 23ste minuut een 1-0 voorsprong nadat goalie Faizel Ost een lange lobbal van aanvoerder  Leroy Doorson niet onder controle kon houden door een inschattingsfout. Flamingo kwam deze blunder, gedurende de rest van de ontmoeting, niet meer te boven. In de 2e speelperiode kreeg Flamingo geheide kansen om de stand gelijk te trekken, maar faalde steeds bij de afronding. De nodige koelbloedigheid ontbrak duidelijk bij de spelers. Het doek zou definitief vallen voor de jongens uit Hamilton, toen de snelle Garvin Grant op aangeven van
Maglon Gonsalves vanuit de linkervleugel met een enorme sprint 2-0 scoorde voor zijn team.
West United trok zich toen terug in de verdediging en hield stand tot het einde van de wedtrijd.
Na de wedstrijden in het afgelopen weekend ziet de kopgroep er  alsvolgt uit. West United is na 6 partijen de koploper met 15 punten. Real Coronie volgt met 13 punten uit 5 wedstrijden. Flamingo en Njango hebben er 10 punten uit 5 partijen.