Verdachten in 18 kilo drugszaak nog op vrije voeten

In de drugszaak waarbij het BID-team op zaterdag 9 juli 2011 een aantal staafjes cocaïne had onderschept, verschenen gisteren twee verdachten op de zitting. Deze verdachten waren reeds eerder op vrije voeten gesteld. Zij hebben de advocaten Benito Pick en John Ferdinand in de arm genomen. In deze zaak zouden  er gisteren getuigen worden gehoord. Het is de parketwacht echter niet gelukt om een van die getuigen op de zitting mede te brengen. Daarom stelde rechter Daniële Karamatali deze zaak uit naar 23 april. Op die dag zullen 4 getuigen worden gehoord. De drugs werden in 5 vrachtcontainers onderschept. Het gaat om bijkans 18 kilo coke. De drug is ontdekt op de J.A. Pengel Internationale Luchthaven te Zanderij. De verdachten werden aangezegd om aanwezig te zijn op de volgende zitting.
 
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!