Trainingscentrum toerisme heeft nieuw bestuur

De Stichting Suriname Hospitality and Tourism Training Center (SHTTC) heeft vanaf 12 maart 2012 een nieuw bestuur. Het negen man tellend bestuur zal tot en met augustus 2014 de leiding hebben over SHTTC. Op het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme heeft minister Falisie Pinas de leden geïnstalleerd. Het bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van de ministeries van TCT, ATM, Onderwijs en de Vereniging Surinaams Bedrijfsleven (VSB).

 De SHTTC die in 2006 is opgericht, heeft als doel de toerismesector in Suriname op te voeren door middel van trainingen en cursussen. Vanaf de oprichting zijn onder andere trainingen verzorgd op het gebied van tour guiding, waiter en bartender. Het nieuwe bestuur zal deze trainingen en cursussen voortzetten. Ook zal gekeken worden naar de behoefte in de samenleving.

 Het bestuur bestaat uit voorzitter Rabin Boeddha (TCT), Steven Relyveld (ATM), Armand Snijders (Stichting Arbeidsmobilisatie en Ontwikkeling), Kenneth Cyrus (Minov), Ingrid Nortan- Uden (Openbaar Nijverheidsonderwijs), Jane Simons- Turney  (Middelbaar, Economisch en Administratief Onderwijs), Armand Lie A Young (Stichting Toerisme Suriname), Richard Tjon A Joe (VSB) en Ernie de Vries (VSB).

error: Kopiëren mag niet!