Kap- en steekpartijen

Twee mannen zijn gisterochtend in het ziekenhuis opgenomen, nadat zij elkaar met scherpe voorwerpen te lijf waren gegaan. Het gaat om de Braziliaan S. de S. en de in Nederland geboren R.S. De Braziliaan heeft steekverwondingen opgelopen aan zijn bovenlichaam en aan zijn armen, terwijl R.S. verwondingen heeft opgelopen aan zijn armen. De steekpartij vond plaats aan de Mahonylaan omstreeks 02.00 uur in de ochtend.
 Drie mannen zijn donderdagavond omstreeks 22.00 uur,  nabij de kruising van de Cocoslaan en de Weg naar Maretraite, aangehouden ter zake wederzijdse mishandeling. Twee van de verdachten hebben verwondingen opgelopen aan respectievelijk het bovenlichaam en op het hoofd. De man met de verwonding aan het bovenlichaam is in het ziekenhuis opgenomen.

error: Kopiëren mag niet!