SS Promotions presenteert eerste Phagwa kick-off

SS Promotions organiseert op zaterdag 03 maart de eerste Holi Phagwa Kick-Off Party in NIS. Speciaal hiervoor zal de organisatie de topmuziekformatie uit Nederland 2Famous naar ons land brengen. De groep is momenteel zeer populair in Nederland en ook ons land. De zangers Kayente, Selecta, Strezz, DOG en Rowello zullen het Surinaamse publiek laten genieten van hun hitnummers. Ook de zanger ZuB is pas terug in deze muziekgroep. 2Famous heeft op 27 februari hun cd gelanceerd getiteld Jetleg vol.3. Volgens de organisator Shami Khusial, zal het een succesvolle show worden. Het wordt een spektakel als ik kijk naar de positieve reacties. Ik verwacht een volle bak, zegt Khusial. De mc van de avond is Laco. Ik wil geen lang voorprogramma op deze avond hebben. De muziekgroep Xtenzz zal heel kort optreden, dansoptredens en een komedieshow, waarna men volop zal mogen genieten van de zangers van 2Famous. Rekesh D zal op deze avond optreden als speciale gast. Hij komt uit Nederland en is zanger en muzikant.

error: Kopiëren mag niet!