Kampoe ook kampioen der kampioenen

Detroefcallvereniging Kampoe heeft zondag ook het Sterrentoernooi van de Surinaamse Troefcallbond (STcB) gewonnen. Dit deed de kersverse landskampioen ongeslagen. In de laatste partij werd Mahaan met 64 punten verschil op zij gezet; 178-114. Aan het Sterrentoernooi doen de top 4 ploegen van de reguliere competitie mee. Binnen de troefcallwereld is het een ongeschreven regel dat je pas de echte kampioen bent als je het Sterrentoernooi wint. De Rest werd semi-kampioen door Olaria met 124-110 te verslaan. Mahaan eindigt in het Sterrentoernooi als derde, terwijl semi-landskampioen Olaria zonder overwinning op de laatste plaats finisht.
De STcB  reikte na dit toernooi de prijzen uit van het afgelopen seizoen. De award voor Troefcaller van het Jaar ging naar Kampoe-captain Ramon Ramautarsing. De ploeg van Kampoe vertrekt in verband met haar behaalde kampioenschappen morgenochtend richting Curaçao.
 
 

error: Kopiëren mag niet!