Miss India Holland 2011 goes Bollywood

Glitter, glamour en een extra dosis Bollywood staat Safina Barsatie, Miss India Holland 2011, te wachten als zij aankomt in de filmstad Mumbai voor de Indian Princess International-verkiezing 2012. Safina zal tijdens de grote finale op 9 maart 2012 Nederland vertegenwoordigen tijdens deze wereldverkiezing, waar er ruim 20 internationale contestanten gaan strijden voor de allereerste en felbegeerde titel van Indian Princess International 2012.
Indian Princess International, A unique beauty pageant,  is het initiatief van  Sunil Rane, Atharva Group of Institutes, Mumbai.  Het biedt een podium aan dames van Indiase origine, die grote ambities hebben in de wereld van fashion, beauty en entertainment. Alle internationale contestanten worden tijdens deze schoonheidswedstrijd opgeleid en begeleid om deze perfectie te bereiken.  Dit doen ze allemaal tijdens hun verblijf in de luxe  Blue Ocean Resort en Spa in Ganpatipule, South Mumbai.
De finale van de Indian Princess International-verkiezing, een grandioos evenement dat meer dan 5.000 bezoekers nationaal en internationaal verwacht, vindt plaats op 9 maart 2012 in het chique Tulip Star Mumbai in India. De winnares  krijgt onder andere een modellencontract aangeboden bij een van de grootste modellenbureaus in India en zal modellenwerk verrichten over de hele wereld. En dat is nog maar het begin van een lange lijst aan prijzen en een succesvolle carrière dat staat te wachten voor onze allereerste Indian Princess International.
De 18-jarige Safina Barsatie uit Rotterdam werd op 26 november 2011 gekroond tot Miss India Holland 2011. “De Miss India Holland-verkiezing geeft talentvolle dames, die met beide benen in de maatschappij staan, de mogelijkheid om zich te presenteren aan een professionele jury, die hun kwaliteiten zal beoordelen. Miss India Holland is qua inhoud meer dan een schoonheidswedstrijd. De winnares dient zich bewust te zijn van de ontwikkelingen en veranderingen in de maatschappij waarin zij leeft en wil hier graag een positieve bijdrage aan leveren.” Het doel van Miss India Holland is om hindoestaanse talentvolle dames beter zichtbaar te maken in de maatschappij en hun daarmee de mogelijkheid te bieden om een bijdrage aan hun omgeving te leveren.

error: Kopiëren mag niet!