Inter Rica geeft Boma Star nog meer problemen

Bij de voortzetting van de SVB-eersteklasse, speelde Boma Star tegen de ploeg uit Moengo, Inter Rica. Met Boma Star gaat momenteel alles mis. Nadat eerst trainer Winston Feller werd bedankt, na de verliespartij tegen A Coconut, verloor de ploeg van voorzitter Ro Biharie met 2-1 van Inter Rica. Langs de lijn van Boma Star stond trainer Maikel Peel. Hij is aangetrokken door Ro Biharie om de ploeg te leiden, totdat ze een nieuwe trainer vinden.
Boma Star begon heel goed aan deze wedstrijd. De ploeg van Magentaweg speelde een heel frisse ontmoeting. Het leek dat trainer Maikel Peel alle problemen van Boma Star achter zich had gelaten. Al in de 4de minuut kwamen ze op een 1-0-voorsprong. Gilliano Tuinford van Inter Rica trapte Kisoor in de beruchte zone. De arbiter wees resoluut naar de witte stip. Topscoorder Jelany Djemesie belaste zich met de penalty. Hij gaf de doelman van Inter Rica geen schijn van kans. Na dit doelpunt lieten de jongens van Moengo het hoofd niet hangen en stuurden steeds meer mensen naar voren. Hierdoor kreeg Boma Star alle ruimte  voorin. Maar de spitsen van Boma Star waren niet koelbloedig genoeg. Boma Star betaalde heel duur voor de gemiste kansen. Frits Francis werd heel netjes aan gespeeld aan de linkerkant, en hij schoot de bal heel koelbloedig achter de doelman van Boma Star. Hierdoor bracht hij de stand in de 35ste minuut op 1-1. Dit werd tevens de ruststand.
In de tweede helft ging het totaal mis met Boma Star. De spelers van deze ploeg trapten de bal nodeloos steeds weg. Terwijl de ploeg van trainer Bane Benjamin heel koelbloedig de aanval opbouwden. En in de 65ste was het raak voor Inter Rica. Regillio Abiting liet 2-1 noteren. Iedereen zag dit aankomen. Maar in de 85ste minuut moest de ploeg uit Moengo verder met 10 man. Gilliano Tuinford kreeg zijn tweede gele kaart, dus rood. Maar van de minderheid van Inter Rica kon Boma Star geen profijt halen. Het leek meer dat Boma Star met 10 man speelde en Inter Rica met 11. Inter Rica wist deze wedstrijd heel knap met 2-1 te winnen van Boma Star. Na de wedstrijd schreeuwden de supporters van Boma Star, dat trainer Maikel Peel opgedonderd moet worden. Real Saramacca boekte een heel belangrijke 3-2-overwinning op Santos.

Nr Vereniging Gesp Pnt
01 SNL 11 27
02 Takdier Boys 11 22
03 De Ster 10 20
04 Boma Star 11 20
05 Randjiet Boys 11 20
06 ACoconut 11 19
07 Inter Rica 10 17
08 Real Saramacca 11 11
09 Tammenga 11 9
10 Santos 11 7
11 The Brothers 11 7
12 FCS Nacional 11 7

 
 
 
 
 
 
 

error: Kopiëren mag niet!