F.C. ADO lijdt pijnlijke nederlaag tegen Highwaystar

Bij de voortzetting van de wedstrijden van de LSO heeft de ploeg van ADO een pijnlijke nederlaag geleden tegen Highwaystar. Al in de 1ste minuut kwam ADO op een 0-1- achterstand. Het was de speler Miquel Harderwijk die 1-0 tekende voor Highwaystar. Maar toch kwam ADO op gelijke hoogte voor rust. Het was de speler Gregory Clemens die 1-1 maakte voor ADO. Na de rust liepen de zaken anders voor ADO, die tenslotte verloor met 3-5. Caravan maakte geen fout en wist met 2-0 te winnen van Eendracht. Orveo Abaisa en Guillermo Grando scoorden voor Caravan. Wendel Dors van Caravan en Biza Akienboto van Eendracht kregen de rode kaart van de arbiter.
Koploper Vredenburgstar maakte geen fout en wist zijn wedstrijd tegen Hindboys met 3-0 te winnen. Iwan Ave ( 2x) en Aaron Amereldo scoorden voor de koploper. Jong Jivan Jotie boekte een 4-0-overwinning op Hindelaya.