Verdachten kort na beroving aangehouden

De politie van Meerzorg heeft donderdag vier jongemannen kort na een beroving kunnen aanhouden. Het viertal, gewapend met een vuistvuurwapen en messen, beroofde omstreeks 10.00 uur ’s morgens een winkelier van een supermarkt te Tamansarie. De verdachten gingen ervandoor met SRD 1.200 en een onbekend aantal belkaarten van de diverse providers. Door de camerabeelden konden de jongemannen in beeld worden gebracht. Een hunner werd kort daarna gelokaliseerd en aangehouden. Zijn drie comparanten zijn donderdagavond na opsporing in de kraag gevat. Op hen werd een deel van het geldsbedrag en een aantal belkaarten aangetroffen en in beslag genomen, alsook een speelgoedwapen. Hangende het onderzoek zijn allen in verzekering gesteld. Drie der verdachten zijn minderjarig en zullen worden overgebracht naar het cellenhuis van Opa Doeli. Een verdachte is ouder en wel 20 jaar.
 

error: Kopiëren mag niet!