Condor wint in vier sets van Avanti

Suvobo zette vrijdag 24 februari zijn competitie voort met een drietal wedstrijden in de Ismay van Wilgensporthal. In de Herenhoofdklasse speelde Avanti tegen Condor. Nadat Condor de eerste set had gewonnen met 27-25, kwam Avanti goed terug in de tweede set. Avanti won de tweede met 25-22. In de derde set was Condor weer beter dan Avanti en won de set met 25-23. De vierde set moest Avanti winnen, om de beslissende vijfde set te forceren. Maar Condor trok aan het langste eind, en won de vierde set met 25-23.
Yellow Birds en GID speelden ook in de Hereneersteklasse. GID speelde een sterke eerste set, maar moest toch zijn hoofd buigen voor Birds. Birds wist de eerste set met 25-23 te winnen. In de tweede ging alles mis met GID. Birds wist de tweede set heel makkelijk te winnen met 25-14.
Bij Dameseersteklasse speelden Yelyco en Lyzecks tegen elkaar. Lyzecks wist deze wedstrijd te winnen met 2-0. De setstanden waren 25-21 en 25-14.

error: Kopiëren mag niet!