Puwa Nani in opmars na zege op Benfica

Puwa Nani schijnt nu eindelijk het zoet der overwinningen te pakken te hebben. Na het inluiden van een reglementaire zege, doordat Hannover de wedstrijd staakte en een overwinning op Tyrus, werd Benfica nu ook in de rij der overwinningen aan de zegekar gebonden. De ploeg van trainer Andy Atmodimedjo en Alouis Hankers versloegen Benfica met 6-4. Benfica presteerde het om dit treffen niet minder dan zes maal te scoren. Indien Benfica niet zo ongelukkig was om ook twee doelpunten voor Puwa Nani  te scoren, had misschien de wedstrijd een geheel ander verloop gehad. Echter kreeg Puwa Nani het geluk met zich mee en won deze ontmoeting.
De druk van Puwa Nani direct bij het begin van de strijd maakte dat Runes Berenstein van Benfica reeds in de 4de  en 36ste minuut in eigendoel scoorde. Puwa Nani sloot deze  eerste periode af met een ruime 5-2 voorsprong. In de tweede helft lukte het Puwa Nani om maar slecht nog éénmaal te scoren, terwijl Benfica  met drie goals erin slaagde de achterstand te verkleinen naar 4-6. Voor Puwa Nani scoorden Dimitrie Jeroe (2x), Guillermo Redout en Guillermo Welles. Naast Berenstein scoorde voor Benfica nog Gior Overman (2x), Stanley Hornberger en Persinio Dubios.
Na een moeizame 1-0 voorsprong bij de rust, gelukte het aan Napoli om met 3-1 te zegevieren over Hannover. Voor Hannover werd dit de vijfde nederlaag van  het seizoen.Denny Injoerame, Marciano Ristra en Calvin Turney zorgde voor de doelpunten van Napoli, terwijl Romario Lobie tegenscoorde bij Hannover. Juillermo Belliot, de doelverdediger van Hannover kreeg de rode kaart, na zich beledigend te hebben uitgelaten over de assistent-scheidsrechter Marcel Plet. Clifford  Mande van Napoli was goed voor een rode kaart van scheidsrecchter Bryan Sabajo, na een  ongeoorloofde overtreding.
Voor hedenmiddag in de U-20 jeugdklasse om 18.00 uur  Napoli tegen Flora en om 20.00 uur Jong Aurora versus Botopasie. Voor zondag drie wedstrijden: Puwa Nani tegen Vasas in de U – 20 klasse en in de Eersteklasse Napoli tegen Botopasie en Jong Aurora versus Hannover.