Cruciale wedstrijd tussen All Star en Paranam

Vandaag wordt een heel belangrijke wedstrijd gespeeld in poule B bij de Domburgsportbond. De ploeg van All Star neemt het op tegen Paranam. Beide ploegen hebben tot nog nu toe 13 punten weten te vergaren, na 10 wedstrijden. Er resten nog 2 wedstrijden voor deze twee ploegen om in de top 3 te komen. Momenteel bezet Redijk de derde plaats met 17 punten, maar ze zijn al uitgespeeld. Wie vandaag wint, maakt een heel goede stap om in de top 3 te komen. De verliezer kan het dan vergeten om de finaleronde te halen. De wedstrijd tussen All Star en Paranam wordt om 19.00 uur gespeeld.
In poule B zijn All Star 2010 en Houttuin al geplaatst voor de finaleronde. Het wachten is nu, wie die derde ploeg wordt. In poule A zijn de kaarten al geschud. Tramos, Boxel’71 en Vasco zijn geplaatst.

error: Kopiëren mag niet!