Koploper SCA maakt geen fout tegen Seaboys

Zondag werd de competitie van Lelydorp voortgezet. Zo heeft koploper SCA geen fout gemaakt tegen Seaboys. De jongens van Altonaweg wisten deze wedstrijd met 5-0 te winnen. Melvin Valies en Geoff Doengaja scoorden elk tweemaal. Het andere doelpunt van SCA werd gemaakt door Danilio Kartosendjojo. Met de twee doelpunten tegen Seaboys, heeft de boomlange Valies al 20 keer gescoord; uit 7 wedstrijden.
Real Java wist van een 1-0-achterstand terug te komen om als nog 2-2 gelijk te spelen tegen Real Poerwo. De jongens uit Dessa, die vrijdag ten onder gingen tegen Jong Rambaan, nemen nu de vierde plek over. Real Java blijft op de derde plaats, maar er begint nu wel een gap te ontstaan met SCA en Jong Rambaan.
In de Tweedeklasse wist Jong De Ster met 3-2 te winnen van Utrecht, terwijl Jai Ghandi knap van 1-0-achterstand terugkwam om te winnen van Tuinstad. Jai Ghandi won met 2-1.
Vandaag wordt de eerste ronde van de Eersteklasse afgesloten met een tweetal inhaalwedstrijden. Om 18.30 uur speelt Parana tegen Seaboys. Daarna speelt Curaboys tegen Jong Rambaan.

Standenlijst Eersteklasse:

# Vereniging

W

Ptn

1 SCA

7

19

2 Jong Rambaan

6

13

3 Real Java

7

12

4 Real Poerwo

7

7

5 Curaboys

6

7

6 Seaboys

6

5

7 Parana

6

4

8 Bangun Muda

7

4

error: Kopiëren mag niet!