DPWO krijgt SRD 10.000 bijgestort op rekening

De Dienst der Posterijen Werknemersorganisatie (DPWO) heeft bijkans SRD 10.000 bijgeschreven gekregen op haar rekening. Dat bevestigt  Lloyd Jiawan, interim manager van Surpost. Het contributiegeld van de DPWO was sinds 2010 achtergehouden. Jiawan besloot om pas het geld op de rekening van de DPWO te storten als de DPWO een legaal en wettig gekozen bestuur had. ‘Op 18 november 2011  is er een bestuur onder leiding van Y. Gorisson erkend door de totale rvc van Surpost.’
‘We wilden verder niet aansprakelijk worden gesteld voor het aanwenden van deze middelen voor andere doeleinden. Nu er een erkend bestuur is, gaan we storten zodat dat bestuur zelf kan uitmaken hoe hij de middelen zal aanwenden.’ Jiawan verduidelijkt dat het geld niet op rekening van Gorisson is gestort, maar op die van de DPWO, een rechtspersoon.
Intussen is er een vakbondstrijd gaande tussen Robby Naarendorp en Y. Gorisson. Beide claimen de rechtmatige voorzitter van de DPWO te zijn. Een uitspraak van de rechter moet deze ruzie gaan bijleggen.

error: Kopiëren mag niet!