Jong Rambaan krijgt Real Poerwo tegenover zich

De competitie van Lelydorp Sport Bond wordt deze week voortgezet. Zo speelt vandaag de ploeg van Dessa, Real Poerwo tegen de titelverdediger Jong Rambaan. Jong Rambaan moet deze wedstrijd winnen om de aansluiting met koploper SCA niet te verliezen. Jong Rambaan heeft nu een 6 punten achterstand op de ploeg uit Altonaweg. Aan de andere kant heeft Real Poerwo de drie punten hard nodig. De jongens uit Dessa maken nog alle kans om in de top vier te eindigen. dus het kan een spannende wedstrijd worden. Deze wedstrijd begint om 18.30 uur. De tweede wedstrijd zou een treffer zijn tussen koploper SCA en Seaboys. Maar deze wedstrijd kan geen voortgang vinden wegens een sterfte geval bij Seaboys. Het bestuur van LSB probeert nu een andere ploeg zover te krijgen om te spelen tegen SCA. Zoniet dan gaat deze wedstrijd niet door.
Zondag wordt de competitie voortgezet, met een ontmoeting in de U-20 klasse. Dan speelt Ras’75 tegen Seaboys, om 10.00 uur. Daarna volgen er twee wedstrijden in de tweedeklasse. De eerste gaat tussen Jong De Ster en Utrecht. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur. Daarna speelt Jai Ghandi en Tuinstad. De laatste wedstrijd is een treffer in de eersteklasse tussen Real Poerwo en Real Java. Alle wedstrijden worden in het Emile Briel Stadion gespeeld. De wedstrijden van zaterdag zijn afgelast. Het ging hier om wedstrijden in de U-15 en U-20 klasse.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!