Poetisi bedankt bij Sozavo

Dagblad Suriname verneemt uit betrouwbare bronnen dat Isaak Poetisi, die leiding geeft aan de Voorlichtingsdienst op het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting (Sozavo), binnenkort opstapt. Naar verluidt heeft deze bedreven ambtenaar een andere uitdaging. Poetisi  staat bekend als een harde werker die zijn bijdrage geleverd heeft aan het opbouwen van een verantwoorde relatie tussen de pers en het ministerie. Vernomen wordt dat de leiding van het departement aan het lobbyen is om  Poetisi nog binnen de gelederen van Sozavo te houden.
Het gelukte de redactie niet om een reactie te krijgen van de functionaris. Het is nog niet bekend wie de vacante post zal gaan bemannen, als Poetisi toch bij zijn besluit blijft. De naam van een bekende tv-presentator van het programma 1 voor 12 wordt genoemd als mogelijke opvolger. Hij zou door de leiding van het ministerie al zijn benaderd om leiding te geven aan de activiteiten van de Voorlichtingsdienst.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!