Lelydorp zet competitie voort

De competitie van de Lelydorpsportbond (LSB) wordt vandaag voortgezet. Nadat de LSB- competitie een week stillag wegens de zware regens, wordt er vandaag weer een aanvang gemaakt. Zo speelt de ploeg van Cura Boys tegen de jongens van Javaweg, Real Java, om 18.30 uur. Daarna speelt koploper SCA tegen rode lantaarndrager Bangun Muda.
Zondag wordt er ook gespeeld, maar deze wedstrijden zijn echter afhankelijk van het weer. Op zondag speelt Insaniet tegen Jai Ghandi in de Tweedeklasse om 10.00 uur, gevolgd door Flamingo tegen Utrecht. Om 14.00 uur wordt de competitie voortgezet in de Eersteklasse, dan speelt Cura Boys tegen titelverdediger Jong Rambaan. De laatste wedstrijd is een treffer tussen Parana en Seaboys. Alle wedstrijden worden in het Emiel Brielstadion gespeeld.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!