Niet Gentle maar Mormon naar Carnaval Curaçao Queen Contest

Niet Miss Suriname 2011, Stefanie Gentle, maar first runner-up Laverne Mormon, zal Suriname vertegenwoordigen op de 2012 Miss Carnaval Curaçao Queen Contest. Dit heeft Angel Public Relation and Administration (APRA), de Miss Suriname organisatie, in een schrijven kenbaar gemaakt aan Gentle. ‘De taken die door jou vervuld zouden moeten worden tijdens het Miss Carnaval Curaçao Queen Contest zullen worden overgedragen aan de 1st Runner Up, Laverne Mormon. De organisatie, APRA, is tot dit besluit gekomen nadat jij als Miss Suriname 2011 en kandidaat die afgevaardigd zou worden voor deelname aan deze international pageant met jou daden hebt bewezen deze opdracht niet serieus te aanvaarden. Ook heb jij je velen malen niet gehouden aan afspraken met de organisatie en de sponsor. De organisatie heeft je meerdere keren op het matje moeten roepen voor eventuele afspraken die door jou niet zijn nagekomen’, schrijft Apra aan Stefanie Gentle.
 
APRA hoopt dat dit besluit van de organisatie een les zal zijn voor de Miss Suriname waaruit zij lering zal trekken en in de toekomst afspraken beter zal coördineren en uitvoeren. Farida Soebhan, vicepresident van APRA, zegt aan Dagblad Suriname te hopen dat Gentle in de komende maanden haar taken als Miss Suriname serieuzer zal opvatten, om op die manier Suriname uit te dragen als een waardige miss. Stefanie Gentle zal Suriname vertegenwoordigen op de Miss World 2012 Contest in Ordos, China, op 18 augustus 2012.
 
Widjai Ganesh

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!