Joel ‘Bordeaux’ Martinus: Mi no wan taki neks moro

“Ik heb geen brief ontvangen, de andere spelers wel. Of ik morgen verschijn voor het Tuchtcollege, ga ik ook niet zeggen. Geen commentaar meer. Ik wil niets meer in de krant. Mi no wan taki neks moro”. Dit zegt Joel ‘Bordeaux’ Martinus tegenover Dagblad Suriname. Martinus is trainer en  tevens de sterke man bij SV Notch, Eersteklasse- en Bekerkampioen van de SVB. Voor vandaag is hij en 5 andere spelers opgeroepen om te verschijnen voor het Tuchtcollege. De zitting wordt gehouden op het Emile de La Fuente Sportcomplex. Wie geen gevolg geeft aan de oproep en dus niet verschijnt, zal bij verstek veroordeeld worden. De desbetreffende personen hebben zich tijdens de Presidents Cup tegen Inter Moengo Tapoe, ernstig misdragen. Onder andere is arbiter Jermain Elskamp flink mishandeld.

Geef een reactie

error: Kopiëren mag niet!