In memoriam: Oswaldo Braumuller, oprichter van Tori Oso Suriname 

Met grote droefheid hebben we vernomen dat Oswaldo Braumuller, de oprichter van Tori Oso Suriname, op 28 juni is overleden op 76-jarige leeftijd. Braumuller was een bekende en geliefde persoonlijkheid in de culturele wereld van Suriname, en zijn overlijden laat een grote leegte achter.

Hij was een gepassioneerde, inspirerende leider, pleitbezorger en voorvechter van de Surinaamse cultuur en geschiedenis. Hij richtte Tori Oso Suriname op, met als doel om de rijke culturele erfenis van het land te behouden en door te geven aan toekomstige generaties.

Onder zijn leiding groeide Tori Oso uit tot een belangrijk cultureel centrum in Paramaribo, waar talloze activiteiten en evenementen werden georganiseerd om de cultuur van Suriname te bevorderen en te vieren. Zijn energie, passie en toewijding zullen node gemist worden in de culturele wereld van het land.

Met zijn overlijden verliest Suriname een ware culturele held, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de vele mensen die hij heeft geïnspireerd en beïnvloed. We zijn dankbaar voor zijn onuitputtelijke inzet en bijdragen aan de culturele sector van Suriname en zullen zijn aanwezigheid ten zeerste missen.

Onze oprechte condoleances gaan uit naar de familie en vrienden van Oswaldo Braumuller en naar de gehele gemeenschap van Tori Oso Suriname. Moge zijn ziel rusten in vrede.

error: Kopiëren mag niet!