Benadeelde Duitse supporters bespotten de Spanjaard Marc Cucurella tijdens de halve finale van het EK 2024 tegen Frankrijk

MÜNCHEN (AP) – Tijdens de halve finale van het EK 2024 tegen Frankrijk werd de Spaanse speler Marc Cucurella constant uitgejouwd door Duitse voetbalfans. De fans waren gefrustreerd omdat hun team niet meespeelde en gaven Cucurella de schuld van een controversiële niet-toegekende strafschop tegen Duitsland in de kwartfinale. Spaanse verdediger Dani Vivián noemde het gedrag van de supporters “beschamend”. Scheidsrechter Anthony Taylor vond dat Cucurella niet opzettelijk een handbal maakte, wat leidde tot de voortzetting van het spel waar Spanje uiteindelijk in de verlenging met 2-1 won. Cucurella merkte op dat hij geen aandacht schonk aan de Duitse fans.

error: Kopiëren mag niet!