Akshaye Khanna speelt de hoofdrol in Ranveer Singh en Aditya Dhar’s volgende film

Ranveer Singh, die de krantenkoppen haalt voor zijn volgende project ‘Don 3’ met Farhan Akhtar, heeft nu naar verluidt een actiefilm getekend met Aditya Dhar, bekend van ‘Uri: The Surgical Strike’.

Volgens een bericht van Pinkvilla zijn Ranveer en Aditya helemaal klaar om in augustus 2024 te beginnen met de opnames voor hun eerste samenwerking. Het artikel vermeldt ook dat het eerste schema van de nog titelloze actiethriller in augustus op een internationale locatie zal beginnen, gevolgd door opnames in India.

In de film, geïnspireerd op waargebeurde gebeurtenissen, zal Ranveer Singh een van de belangrijkste agenten in de geschiedenis van R&AW zijn. Het artikel voegt ook toe dat de makers ook Akshaye Khanna hebben ingeschakeld voor de film.

Ranveer en Akshaye delen een opwindende dynamiek in de film, en Dhar kijkt ernaar uit om hun chemie te laten zien. Akshaye is onder de indruk van het schrijven van Dhar’s aankomende project en heeft zich bij de cast aangesloten. De film bevat naar verluidt ook Sanjay Dutt, R Madhavan en Arjun Rampal in sleutelrollen.

Terwijl Sanjay Dutt de antagonist zal spelen, zijn de karakterdetails voor R Madhavan en Arjun Rampal geheim gehouden. Elk personage is echter treffend gecast en speelt een centrale rol in deze missiegebaseerde actiethriller. Ondertussen zal Ranveer zijn rol als ‘Simmba’ hernemen in Rohit Shetty’s politiedrama ‘Singham Again’, met een cast bestaande uit Deepika Padukone, Ajay Devgn, Akshay Kumar, Tiger Shroff en Kareena Kapoor.

error: Kopiëren mag niet!