Twee verdachten van diefstal motorfiets opgepakt te Uitvlugt

De verdachten S.M. (23) en S.D. (26) zijn zondagmorgen 7 juli omstreeks zes uur door surveillerende leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) in het ressort Uitvlugt gesignaleerd en aangehouden. De verdachte S.M. duwde een motorfiets voort waarop de verdachte S.D. zat, wat verdacht overkwam bij de politieambtenaren. 

Toen het politievoertuig het tweetal dichtbij genaderd was, reed S.M. met een hoge snelheid weg. Het lukte de agenten om de verdachte S.D. die op de motorfiets zat, direct staande te houden. Bij een ingesteld onderzoek is gebleken dat S.D. samen met zijn kompaan S.M. eerder in een woning had ingebroken en de buit gemaakte motorfiets in een leegstaand pand in het ressort Santo Boma had bewaard. 

Zij gingen die vroege ochtend naar het pand en namen de buitgemaakte motorfiets mee. De verdachte S.D. werd aangehouden en op zijn aanwijzing werd zijn kompaan S.M. in de kraag gevat. 

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de Recherche van Regio Paramaribo. Tijdens het verdere onderzoek is gebleken dat de verdachte S.M. zich ook, met anderen, schuldig heeft gemaakt aan verschillende berovingen. 

De eigenaar van de motorfiets is inmiddels achterhaald.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie zijn de verdachten S.M. en S.D. hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!