Man (45) opgepakt voor bedreiging 61-jarige man die spirituele hulp weigerde te verlenen

De 45-jarige R.S. is door agenten van politiebureau Livorno op zaterdag 6 juli in zijn woonomgeving aan de Poeran Somariaweg in het ressort Livorno aangehouden.

De 61-jarige A.F. had eerder die dag aangifte tegen de verdachte gedaan. Volgens de aangever wordt hij al vijf jaar door de verdachte met de dood bedreigd. A.F., die zich bezighoudt met het spirituele, werd door de verdachte benaderd om hem op het spiritueel gebied te helpen. Aangezien R.S. onder invloed van alcohol verkeerde, weigerde de aangever hem te helpen. 

Dit viel niet in goede aarde bij de dronkaard, waardoor hij op het voertuig van A.F. sloeg, dat op dat moment in zijn inrit stond. Vanaf dat moment had A.F. last van de verdachte, zodra hij voorbij de woning van de aangever reed. De verdachte gaf de 61-jarige man steeds weer aan hem te zullen vermoorden. 

Daar de aangever nog steeds last van de verdachte ondervindt en A.F. vanwege de vele brute moorden en of mishandelingen die de laatste tijd plaatsvinden bang is, besloot hij aangifte te doen bij de politie. 

R.S. werd vervolgens opgespoord en aangehouden, waarna hij ter voorgeleiding werd overgebracht naar het politiebureau.

Hangende het onderzoek is R.S., na afstemming met het Openbaar Ministerie, door de politie in verzekering gesteld.

error: Kopiëren mag niet!