Drie tieners aangevallen door Braziliaanse bijen aan Samiranweg

Drie tieners zijn zondagochtend 7 juli op een adres aan de Samiranweg aangevallen door Braziliaanse bijen. De politie van het bureau Santo Boma kreeg die morgen de melding dat drie tieners door Braziliaanse bijen waren aangevallen op de Samiranweg.

De agenten gingen naar de plek voor onderzoek en troffen twee jeugdigen aan, van wie het slachtoffer D.N. heel wat bijensteken in het gelaat had en het andere slachtoffer G.N. angels had over zijn hele lichaam. Naar zeggen van de bewoner, die ook ter plekke was, bevond nog een man zich met bijensteken in het bos. Aangezien bedoelde man nog door Braziliaanse bijen werd aangevallen, kon de politie niet dichtbij hem komen. 

De brandweer werd voor assistentie ingeschakeld en heeft bij aankomst het slachtoffer U.A. naar de straatzijde gebracht. 

Hierna werden de drie slachtoffers per eigen gelegenheid voor medische behandeling gebracht naar de Spoedeisende Hulp  van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

Over de toestand van het derde, zwaarst getroffen slachtoffer, is vooralsnog weinig bekend. De leeftijd van de drie slachtoffers is ook onbekend.

error: Kopiëren mag niet!