Federatiemeester Arwien Bhagwandas Ongeslagen Kampioen C’80 Keti Koti Superblitz 

Damvereniging Combinatie’80 hield donderdag 4 juli haar Keti Koti Superblitz-toernooi, dat werd gespeeld met een speeltempo van 3 minuten + 2 seconden. Hieraan namen 22 spelers van de vereniging deel. De gebroeders Bhagwandas waren ongeslagen tijdens dit toernooi.

Zowel Arwien als Santosh Bhagwandas behaalden 16 punten, maar door betere tegenstandsprestaties werd Federatiemeester Arwien Bhagwandas kampioen van het Keti Koti Superblitz-toernooi en Santosh semikampioen. Satish Chandai werd derde met 12 punten, terwijl Rohit Sewdajal vierde werd met 11 punten (90 S-Buchholz) en verrassend werd Ashokkoemar Karia vijfde, ook met 11 punten (89 S-Buchholz). 

De top 5 ontving prachtige trofeeën. Op dezelfde avond werd ook de prijsuitreiking gedaan van het klassieke toernooi, waar Rohit Sewdajal een week geleden kampioen werd met 24 punten. Satish Chandai eindigde als tweede met 23 punten, Santosh Bhagwandas werd derde met 20 punten, Sanjay Beharie vierde met 19 punten, en Rohan Doergamissier sloot de top 5 af met 17 punten. Ook hier kreeg de top 5 prachtige trofeeën. 

Het is historisch dat Combinatie’80 de eerste Surinaamse damvereniging is die haar toernooien succesvol met het wereld-dambond ratingsysteem heeft toegepast en dit ook zal blijven hanteren voor alle toekomstige toernooien. Voor de volledige ranglijst en resultaten van het Keti Koti Superblitz-toernooi kan de volgende website bezocht worden: https://results.fmjd.org/tournaments/2024/f_1022/. Het eerstvolgende toernooi van Combinatie’80 is een round robin rapid-toernooi, dat gespeeld zal worden met een tempo van 15 minuten + 5 seconden.

Foto (Link Naar Rechts) : Ashokkoemar Karia(5e), Sagar Loedoer (Vertegenwoordiger Santosh Bhagwandas 2e), MF Arwien Bhagwandas(1e), Satish Chandai(3e) en Rohit Sewdajal(4e)

error: Kopiëren mag niet!