Na het kasdebacle van ‘Bade Miyan Chote Miyan’ verkoopt Vashu Bhagnani het kantoor van Pooja Entertainment 

Pooja Entertainment kreeg ook kritiek vanwege vertraagde betalingen aan verschillende bemanningsleden, waarbij velen naar Instagram gingen om hun grieven te uiten. Toen producer Vashu Bhagnani besloot Bade Miyan Chote Miyan te maken, met Akshay Kumar en Tiger Shroff in de hoofdrol, had hij hoge verwachtingen van de film.

Geholpen door Ali Abbas Zafar zorgde de actiespeler, gemaakt met een enorm budget van Rs 350 crores, voor veel opschudding vóór de release, maar faalde jammerlijk aan de kassa.  De film, geproduceerd door Bhagnani’s Pooja Entertainment, was een blindganger die het productiehuis enorme financiële verliezen veroorzaakte; het kwam voort uit eerdere flops. 

Uit recente nieuwsberichten blijkt, dat Bhagnani zijn kantoor in Mumbai heeft verkocht om een ​​schuld van Rs 250 crore af te betalen. De bezuinigingen begonnen in januari nadat een Tiger Shroff-film, die al twee jaar worstelde om een ​​bioscooprelease te krijgen, op de plank lag. Het productiehuis heeft niet gereageerd op het rapport.

“Het begon allemaal met Bell Bottom, een van de eerste Hindi-films die na de Covid-19-pandemie in 2021 in de bioscoop werd uitgebracht. De film flopte slecht aan de kassa, gevolgd door een nieuwe mislukking met Mission Raniganj. De problemen van het bedrijf bleven voortduren toen het grote budget Ganapath niet presteerde en ondanks een overnameovereenkomst door Netflix werd afgewezen. Op dat moment waren er al financiële alarmsignalen verschenen en de aanzienlijke investeringen in ‘Bade Miyan Chote Miyan’ verergerden de situatie.”

“Ondanks de hoop dat de actiefilm met Akshay Kumar en Tiger Shroff hun financiële positie zou verbeteren, heeft de historische mislukking het bedrijf bijna lamgelegd. Vashu had geen andere keuze dan het gebouw te verkopen om de enorme schuld af te betalen”, vertelde een bron die bekend was met de ontwikkeling aan Bollywood Hungama.

error: Kopiëren mag niet!