Alia Bhatt over Ranbir Kapoor’s vaderschap en hun dochter Raha

Alia Bhatt heeft onthuld hoe Ranbir Kapoor een toegewijde vader is voor hun dochter Raha, die ze in november 2022 verwelkomden. Volgens Alia geniet Ranbir enorm van het vaderschap en bedenkt hij voortdurend creatieve manieren om Raha aan het lachen te maken.

“Ranbir is erg specifiek over Raha’s mode-keuzes”, zegt Alia, en voegt eraan toe dat Ranbir zelf vaak haar kleding samenstelt.

Na hun huwelijk in april 2022, blijft het koppel professioneel floreren met grootse filmprojecten en internationale debuten. Alia waardeert de unieke band tussen Ranbir en Raha, aangezien ze elkaar constant vermaken en uitdagen. Ze beschrijft hoe deze interacties laten zien hoe comfortabel Ranbir zich voelt in zijn vaderschapsrol.

Alia sprak tijdens de lancering van haar debuutboek “Ed Finds a Home”, waarin ze samen met Vivek Kamath en Shabnam Minwalla het verhaal schrijft van een meisje dat een hondje redt. De actrice benadrukte hoe ze versteld staat van Ranbir’s creativiteit en toewijding als vader, waardoor hun huis een gelukkige en liefdevolle omgeving blijft. Terwijl Ranbir zich volledig onderdompelt in het plezier hebben met Raha, geniet Alia van de verzorgende rol als moeder.

error: Kopiëren mag niet!