Douane Recherche onderschept 24 dozen munitie in pakketten met huishoudelijke spullen

De Douane Recherche heeft woensdag 12 juni tijdens visitatie van een aantal pakketten bij de tijdelijke bergplaats van Ten Shipping aan de Duisburglaan, in vier verschillende pakketten met huishoudelijke spullen, 24 dozen munitie met Luger 9 mm patronen en hagelpatronen 12 Gauge en projectielen aangetroffen. 

Deze dozen munitie zijn vervolgens donderdag 13 juni aan de afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname overgedragen waarna deze de in beslag genomen munitie en andere goederen die in de pakketten zaten, door de afdeling Forensische Opsporing fotografisch vastgelegd. De in beslag genomen munitie zal worden overgedragen aan de afdeling Wapenkamer.

Er zijn in deze zaak nog geen verdachten aangehouden.
Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

error: Kopiëren mag niet!