Vaderdagactiviteit PRO: Juridische kennis voor jonge ondernemers

‘Jonge ondernemers zijn de toekomst van ons land’

De Partij voor Recht en Ontwikkeling (PRO) biedt op zaterdag 15 juni, in verband met Vaderdag, aan jonge mannelijke ondernemers een uitgelezen kans om juridische (basis)kennis te vergaren van ervaren en deskundige juristen.

“Het succes van je onderneming begint met een gedegen begrip van juridische ondernemingsvormen, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken die aansluit bij je zakelijke doelstellingen en ambities als jonge of pas beginnende ondernemer”, onderstreept jurist en PRO-voozitter mr. Gerold Sewcharan.

Soorten ondernemingsvormen

Tijdens deze activiteit zal informatie worden verschaft door Sewcharan zelf en belastingadviseur mr. Stanley Esajas. Onderwerpen die aan bod zullen komen zijn: de soorten ondernemingsvormen die Suriname kent en welke daarvan het beste past bij iemands bedrijf, hoe je een onderneming opzet met oog op financiering, samenwerkingsovereenkomsten, arbeidsrecht, bedrijfsvergunningen en belastingen.

Vraag en antwoord

Tijdens de informatiesessie kunnen vragen worden gesteld die de deskundigen zullen beantwoorden. De activiteit duurt zaterdag van tien uur ‘s ochtends tot twee uur ’s middags en wordt gehouden in het Community Center SYK, op het terrein van Waspar, aan de Drambrandersgracht 93a. Voor deelname zijn er geen kosten verbonden.

“Jonge ondernemers zijn de toekomst van ons land. Met de juiste juridische kennis willen wij hen een stevige basis bieden om hun dromen te verwezenlijken en zo bij te dragen aan een welvarend en rechtvaardig Suriname”, aldus PRO-voorzitter Sewcharan over dit vaderdagcadeau.

Mediacommissie Partij voor Recht en Ontwikkeling
Paramaribo, 13 juni 2024

error: Kopiëren mag niet!