Video -Celtics Verslaan Pacers en Bereiken NBA-Finale

De Boston Celtics overwonnen een achterstand en versloegen de Indiana Pacers met 105-102 in Game 4 van de Eastern Conference-finale, waarmee ze hun plaats in de NBA Finale veiligstelden. De Celtics sloten de wedstrijd af met een 15-4 run, waarbij Derrick White in de laatste minuut een beslissende 3-pointer scoorde. Jaylen Brown, met 29 punten, en Jayson Tatum, met 26 punten, leidden Boston. White had daarnaast opvallende statistieken met 16 punten, vijf steals, en drie blocks. Brown werd onderscheiden met de Larry Bird Trophy als MVP van de Oostfinale. De Celtics zullen het nu opnemen tegen de winnaar van de Dallas Mavericks-Minnesota Timberwolves serie. Pacers-coach Rick Carlisle prees Boston’s team voor hun prestatie.

error: Kopiëren mag niet!