Nigeria: Vrouw met breedste pruik ter wereld ziet er totaal anders uit zonder pruik

Een vrouw met de breedste pruik ter wereld heeft mensen verbijsterd nadat ze had onthuld hoe ze eruit ziet zonder de indrukwekkende brede pruik, wat haar een Guinness Wereldrecord heeft opgeleverd

De Nigeriaanse Helen Williams is de trotse eigenaresse en ontwerper van een pruik van zo’n 3 meter en 63 centimeter die haar een Guinness World Record heeft opgeleverd. De 31-jarige kreeg eerder de titel voor het maken van de langste handgemaakte pruik, en heeft dat opnieuw gedaan door de breedste te creëren.

Helen zei: “Als professionele pruikenmaakster kijk ik ernaar uit om nog veel meer records te breken in de pruikencategorie. Ik vind het leuk om moeilijke taken op me te nemen, het maakt me een beter mens en ik leer nieuwe dingen. Ik wil dat mijn kinderen en achterkleinkinderen opgroeien en de breedste pruik zien. De pruik maakt nu deel uit van de geschiedenis.”

Deze weelderige pruik, versierd met meer dan 1.000 strass steentjes en gemaakt met 800 haarbundels, maakte indruk op de fans toen Helen het stuk aantrok.

error: Kopiëren mag niet!