Ad Fontes leerlingen Bezoeken RBN: Alles is familie!

Deze week stond in het teken van een alternatief leerproces voor de leerlingen van HAVO 4 van het Ad Fontes Lyceum.
Ze brachten een bezoek aan de Rapar Broadcasting Network (RBN) om te leren over de rol van deze organisatie binnen gezinnen en in de bredere samenleving. De activiteitenweek, die loopt van 27 mei tot en met 30 mei, heeft als thema “Alles is familie, familie is alles”.

Het doel van deze week is om naast de reguliere lessen, kennis in de praktijk te ervaren en te integreren met de maatschappij. Door deze bezoeken krijgen leerlingen de kans om te zien hoe de lesstof zich vertaalt naar de echte wereld.

De RBN-toer bood de leerlingen inzicht in de manier waarop deze organisatie bijdraagt aan gezinnen en de bredere gemeenschap, waarbij de nadruk ligt op familiebanden en maatschappelijke ondersteuning.

error: Kopiëren mag niet!