Mbappé Verlaat PSG met Trots na Bekerwinst

Kylian Mbappé uitte zijn trots om Paris Saint-Germain met opgeheven hoofd te verlaten na het winnen van de Franse bekerfinale tegen Lyon met 2-1. Na afloop zei Mbappé dat hij op het juiste moment zal bevestigen waar hij volgend seizoen zal spelen, waarbij Real Madrid naar verwachting zijn volgende bestemming zal zijn.

Zijn contract bij PSG loopt ten einde, en hij kondigde eerder aan te vertrekken. In zijn laatste wedstrijd boog PSG een doelpunt van Lyon af en hield de overwinning vast dankzij treffers van Ousmane Dembele en Fabian Ruiz.

Mbappé vertrekt met een indrukwekkend record van 256 doelpunten in 308 wedstrijden voor PSG en memorabele prestaties, waaronder zes Ligue 1-titels en een Champions League-finale plaats. Hij benadrukte dat hij met positieve herinneringen afscheid neemt, zelfs terwijl de nostalgie toeslaat.

error: Kopiëren mag niet!