Uitslagen en hoogtepunten SML en Lidbonden Competitie, Matchday 11

In de elfde speelronde van de Surinaamse SML Competitie stond de strijd tussen Voorwaarts en Inter Moengo op het programma, die na negentig minuten voetballen in een doelpuntloos gelijkspel eindigde. Ondanks kansen over en weer wisten beide teams het net niet te vinden.

In een andere spannende confrontatie slaagde Robinhood erin om SV Flora met 3-1 te overmeesteren. De eerste helft werd afgesloten met een 2-0 voorsprong voor Robinhood, waarna zij in de tweede helft hun overwinning veiligstelden, ondanks een tegendoelpunt van SV Flora.

De grootste verrassing van de dag kwam van het duel tussen Leo Victor en Notch, waarbij Notch een indrukwekkende 5-1 overwinning behaalde. Ondanks een 0-1 achterstand bij de rust, wist Notch in de tweede helft maar liefst vier keer te scoren en zo een duidelijke overwinning te behalen.

In de Lidbonden Competitie was er een ware doelpuntenregen in de wedstrijd tussen Tuna en Eleven Stars, waarbij Eleven Stars domineerde met een 10-1 overwinning. De score bij rust was al 0-2 in het voordeel van Eleven Stars, maar in de tweede helft barstte het doelpuntenfestijn pas echt los.

De wedstrijd tussen SVK en Coronie Boys was echter een stuk gelijkwaardiger en eindigde in een 0-0 gelijkspel. Beide teams lieten solide defensies zien, maar konden de muur niet doorbreken om het scorebord te laten bewegen.

Matchday 11 van zowel de SML als de LidbondenCompetitie bood zo zowel verrassingen als spannende momenten voor voetbalfans.

error: Kopiëren mag niet!