Ye’s nieuwste album Vultures 1 staat deze week hoog in de Amerikaanse hitlijsten

Vultures 1 debuteert op nummer 1 in de Vinyl Albums-hitlijst van deze week. Het project is nieuw in Billboard’s lijst met bestverkochte titels. Terwijl Vultures 1 de eerste plaats bereikt, vervangen Ye en $ign Taylor Swift op nummer 1 in de vinylalbumlijst.

De nieuwste release van de superster, The Tortured Poets Department, daalt van de troon naar de tweede plaats na een paar stints bovenaan de lijst. Ye en Swift zijn al meer dan tien jaar met elkaar in conflict. De twee zijn schijnbaar onlosmakelijk met elkaar verbonden na verschillende meningsverschillen, die zich allemaal op zeer openbare manieren afspeelden.

De ruzie begon toen Ye de countryzangeres onderbrak toen ze een MTV Video Music Award in ontvangst nam, die volgens hem naar Beyoncé had moeten gaan. Het gevecht stierf later, maar werd opnieuw aangewakkerd met de release van Ye’s nummer ‘Famous’, waarin hij rapt over seks met Swift en haar een bitch noemt.

Er volgde een heen-en-weer-gesprek, waarbij Swift eerst een leugenaar werd genoemd over hun mogelijke interacties voordat het deuntje werd uitgebracht… en daarna nam Ye een beurt met hetzelfde label.

Vultures 1 markeert Ye’s derde nummer 1 in de vinylalbumlijst. De titel blijft momenteel voor een derde frame op nummer 1 in de Billboard 200 staan. Het lijkt erop dat het binnen een paar dagen op weg is naar een vierde beurt op de eerste plaats op dat allesomvattende roster.

error: Kopiëren mag niet!