Selena Gomez brengt damesachtige peplumvest naar Cannes

Selena Gomez president?  Ze landde op 17 mei in Cannes. De zangeres, actrice en oprichtsrer van Rare Beauty werd gefotografeerd in een tweedelig gebreide set bestaande uit een vest en een rok. Wat het damessilhouet van het ensemble nog verder versterkte, waren de gegolfde peplumzoom en bijpassende manchetten met ruches.

Gomez leunde voor de dames-die-lunch-look met klassieke accessoires, waaronder haar boxtas met handvat aan de bovenkant, witte Jackie O-achtige zonnebril en slingback witte kitten heels met contrasterende zwarte bandjes.

De 31-jarige droeg haar haar in een knotje, dat ze stylede met een enkele gouden haarspeld die haar gouden oorbellen weergalmde.

Gomez straalt de laatste tijd, en dat heeft misschien te maken met haar vriend van bijna een jaar, muziekproducent Benny Blanco, die overal in Tinsel Town haar lof zingt.

Eerder deze week bekende Blanco dat hij niet kon wachten om kinderen te krijgen met de Only Murders in the Building-actrice, “Het is elke dag een onderwerp van gesprek voor mij”, vertelde Blanco aan Howard Stern in een interview op 14 mei. “Dat is mijn volgende doel: het vakje afvinken. Ik heb een heleboel god-kinderen. Ik hou ervan om in de buurt van kinderen te zijn.”

Dat gezegd hebbende, voegde de 36-jarige eraan toe dat ze de dingen ‘van dag tot dag’ bekijken. “Ik weet gewoon dat als ik naar haar kijk, ik alleen maar zeg: ‘Ik ken geen wereld waar het beter zou kunnen zijn dan dit. Dat is wat ik altijd tegen haar zeg”, zei hij. Er zijn dus nog geen trouwklokken, maar die zijn niet uitgesloten. Voorlopig is de geheel witte look van Selena Gomez strikt zakelijk.

error: Kopiëren mag niet!