Miley Cyrus keert met ‘Flowers’ terug in Britse hitlijst

Miley Cyrus is deze week terug op de Britse hitlijst met het deuntje dat onlangs haar carrière nieuw leven heeft ingeblazen en haar naar nieuwe hoogten heeft gebracht.  ‘Flowers’ groeit in populariteit en keert deze week terug in de Britse hitlijst. Het nummer knalt terug op de ranglijst van de meest geconsumeerde nummers in het land op nummer 88.

Met een nieuwe wending op de lijst breidt ‘Flowers’ zijn voorsprong uit als Cyrus’ langst in de hitlijst geplaatste single in Groot-Brittannië.

Het Grammy-winnende nummer staat nu al 63 weken op de lijst. Haar op een na langstlopende single blijft ‘Midnight Sky’, dat 39 weken lang op de lijst stond. Cyrus behaalde vorig jaar haar derde nummer 1-carrière in Groot-Brittannië met ‘Flowers’, wat meteen een groot succes was. Het nummer debuteerde op de eerste plaats in de competitiewedstrijd en weigerde toen te bewegen.

“Flowers” ​​zou tien weken op nummer 1 blijven staan, voordat het uiteindelijk een stap opzij deed… hoewel de neergang in de hitlijsten langzaam verliep en blijkbaar niet definitief was.

‘Flowers’ is een van de vele comebacks op de Britse hitlijst deze week, en ze zijn allemaal afkomstig van muzikale supersterren die over de hele wereld bekend zijn.  De hoogste van het stel is “As It Was” van Harry Styles. Die decenniumbepalende hit beleefde een soortgelijke reis als ‘Flowers’, zij het een jaar eerder. De Chainsmokers, Zerb en Ink zien hun gezamenlijke nieuwe nummer ‘Addicted’ terugkeren op nummer 75. Dat is een nieuw hoogtepunt voor de cut, die nu slechts twee frames op de lijst heeft opgeleverd.

Olivia Rodrigo’s “So American” staat ook terug op nummer 100 nu de zangeres naar Groot-Brittannië vertrekt voor haar Guts World Tour.

Terwijl ‘Flowers’ weer opduikt, glijdt Cyrus’ andere hitsingle achteruit op de hitlijst. ‘II Most Wanted’, haar eerste samenwerking met Beyoncé, daalt van nummer 62 naar nummer 92. Dat soort enorme tumult suggereert dat het nummer het waarschijnlijk niet veel langer zal volhouden.

error: Kopiëren mag niet!