Hartelijk Dank voor 30 Jaar Kal Aaj Aur Kal

Vandaag, 18 mei, vieren we een bijzondere mijlpaal: Kal Aaj Aur Kal bestaat 30 jaar. Een avontuur dat in 1994 begon met Rashid Pierkhan aan het roer, en wat oorspronkelijk alleen een radioprogramma was via de Rapar AM-zender – 500M/600KHz, is uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van zowel radio als televisie.

Wij willen van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen die de afgelopen 30 jaar een positieve bijdrage heeft geleverd aan Kal Aaj Aur Kal, oprecht te bedanken. Jullie steun en toewijding hebben ons geholpen om te groeien en onze uitzendingen op hetzelfde hoge niveau te houden. Ons doel blijft om ervoor te zorgen dat we met elke uitzending iets waardevols kunnen leren.

Namens ons allemaal bij Kal Aaj Aur Kal: bedankt voor jullie trouwe steun en betrokkenheid. We kijken ernaar uit om samen nog vele jaren van leerzame en verrijkende uitzendingen te genieten.

Met warme groeten,

Faried Pierkhan

error: Kopiëren mag niet!