Arne Slot volgt Jurgen Klopp op als coach van Liverpool

Arne Slot neemt officieel het stokje over van Jurgen Klopp als coach van Liverpool. Slot, die momenteel de leiding heeft over Feyenoord, maakte bekend dat hij volgend seizoen bij Liverpool aan de slag gaat, hoewel de officiële aankondiging nog moet volgen.

Zijn laatste wedstrijd voor Feyenoord is tegen Excelsior aanstaande zondag. Klopp sluit zijn indrukwekkende periode bij Liverpool af met een thuiswedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers.

Onder Klopp’s leiding heeft Liverpool aanzienlijke successen behaald, waaronder de Champions League en de Premier League. Slot, bekend om zijn energieke en aanvallende speelstijl, neemt assistent Sipke Hulshoff mee naar Liverpool. Dit nieuws volgt op een periode van succes onder Klopp, waarin Liverpool meerdere belangrijke titels won en weer tot een voetbalgrootmacht werd gemaakt.

error: Kopiëren mag niet!